Edzés

Hozzájárul a gyors testsúly-csökkenéshez

segít elérni a megfelelő testsúlyt és kondíciót, támogatja a szervezet méregtelenítő folyamatait

Az emberi test 70%-a, vérünk 80%-a víz, ami az infrahővel való kezelés szempontjából azért rendkívül fontos, mert az infravörös fény keltette rezgésre a vízmolekulák rezonálnak és aktívvá válnak. Ez a folyamat segíti az optimális oxigénfelvételt, amely INFRASLIM X használatakor a kiegészítő oxigénterápia révén maximális hatásfokkal tud végbemenni. Az infravörös fény a molekulákat saját energiájával gerjeszti, ezáltal a szövetekben magasabb energiaszint alakul ki, ami az ennek megfelelő fiziológiás változásokkal jár együtt, pl. a vérellátottság javulásával, az izomzat lazulásával, gyulladáscsökkentéssel, fájdalomcsillapítással. A finom rezonancia és a keletkező hőhatás következtében tágulnak a hajszálerek, gyorsul a vér- és nyirokkeringés és beindul a zsír lebontása. A szervezet megszabadul a felesleges méreganyagoktól és gyors tápanyag utánpótláshoz jut, ami a máj és a vesék tehermentesítését segíti, így azonnal javulhat a közérzet. A lerakódott anyagok, esetleges plakkok felszabadulnak, és az erek szabadon átjárhatóvá válnak, így megelőzhető az érelmeszesedés, illetve annak szövődményei. Az erek tágulása tehermentesíti a szívet, és ugyancsak hozzájárul ahhoz, hogy a tápanyagok és az oxigén akadálymentesen és gyorsan jussanak el a különböző szövetekbe, sejtekbe.

Az infrasugárzás rugalmasabbá teszi a kötőszöveteket, az ízületek számára pedig kedvezőbb feltételeket teremt az aktív mozgáshoz, ami az INFRASLIM X készüléknek különösen fontos előnye.

A fenti élettani folyamatok ráadásul kedveznek a mentális állapotunknak, és a betegségekkel szembeni ellenálló képességünknek is javul az agy és az immunrendszer működése, fokozódik a fizikai erőnlét és teljesítőképesség.

Emellett regenerálja a bőrt, szabályozza a bőr olajtartalmát, kedvezően hat a pattanásos, aknés tünetekre, melyet az INFRASLIM X még kollagén-fényterápiával is támogat.

Az INFRASLIM X készüléken belül a felhasználó lába alatt van két infrapanel, amely alulról melegíti a combokat, és egy felső panel, amely a hasat és a combokat felülről melegíti, így a lehető legnagyobb felületen fejti ki jótékony hatását. Egy speciálisan erre a célra kialakított rubincsőben elhelyezett infraszál biztosítja a készülékben a hősugárzást, mely 850-950 nm-es hullámhosszon sugároz. Ez ugyanaz a hullámhossz, melyet az infraszaunák is használnak, mivel ez a bőr felszínét nem égeti, ellenben mélyebbre hatol a szövetekben, és ott indítja el a kedvező élettani változásokat.

Mivel a szervezet mindössze 30-50 percnyi infrasugárzás alatt akár 300-500 kalóriát is képes elégetni, az INFRASLIM X technológia meghatványozhatja az edzés eredményességét. A technológia lényege, hogy a fent említett élettani hatásokat egy kényelmes, de mégis minden izmot átmozgató kardió edzéssel ötvözve emeljük egy új szintre a felhasználók számára. A testedzést a mágnesfékkel ellátott fekvő szobakerékpár biztosítja, amely kényelmes, könnyedén használható, így olyanok számára is lehetővé teszi a testedzést, akiknek az edzőtermi edzés túlzottan megerőltető, mindemellett az infrával megtámogatott teljes testet átmozgató edzéssel akár több, mint 1000 kalóriát is elégethetünk 30 perc alatt.

További előnye az INFRASLIM X-nek, hogy az infrán kívül olyan egyéb technológiákat is alkalmaz, melyek nem csak egymás hatását támogatják, de biztosítják a kellemetlen mellékhatások, például az esetleges izomláz megelőzését. További információért olvasd el ezt: OXIGÉNTERÁPIÁS EDZÉS INFRÁS BICIKLIN